Yhdessä lintujen puolesta

Kevätmuutto vilkastui

Lintujen kevätmuutto vilkastui, ja tällä viikolla kiurut ja töyhtöhyypät yleistyivät eteläisimmässä Suomessa. Keväälle uusina lajeina havaittiin tiltaltti, kapustarinta ja metsäviklo. Metsä- ja tundrahanhia sekä laulujoutsenia on kerääntynyt jo satojen ja jopa yli tuhannen linnun parviksi. Ensimmäiset harmaalokit ja pulmuset ovat ehtineet Kainuuseen ja Kuusamoon. Lue lisää »

Yhdessä lintujen puolesta

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto. BirdLife Suomi ry on maamme 30 lintuyhdistyksen ja näiden yli 13 000 jäsenen keskusjärjestö.

tapahtumat
29.10.2015

Tornien taisto

Tornien taisto on BirdLife Suomen järjestämä lintutapahtuma, jossa lintutornissa havainnoiden pyritään havaitsemaan mahdollisimman monta lintulajia kahdeksassa tunnissa. Tämänvuotinen Tornien taisto käydään lauantaina 4.5. Ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää »
22.3.2019

Ehdokkaiden kanta ympäristökysymyksiin

Miten kansanedustajaehdokkaat suhtautuvat metsien hakkuuseen ja ilmastonmuutokseen? Poimimme Ylen vaalikoneesta kaikkien ehdokkaiden vastaukset kahteen näitä asioita koskevaan kysymykseen ja listasimme kysymyksiin myönteisesti suhtautuvat ehdokkaat.

Lue lisää »
mediatiedotteet
17.3.2019

Lintujärjestöt vaativat rahoitusta kosteikkojen hoitoon

BirdLife vaatii lintukosteikkojen hoitoon 40 miljoonaa euroa tulevan hallituskauden aikana. Viime viikolla julkaistun uhanalaisarvion mukaan kosteikkolinnustolla menee erityisen huonosti, ja lintukosteikkojen hoidolla voidaan merkittävästi vähentää uhanalaisten ja silmälläpidettävien lintulajien määrää.

Lue lisää »

TIIRA - viimeaikaisia havaintoja.

Tiira on kaikille avoin lintutietopalvelu. Tiirassa voi pitää omaa lintuhavaintopäiväkirjaa ja selata lintuhavaintoja. Havainnot ovat tärkeitä lintuyhdistysten suojelu- ja tutkimustyölle.

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki

puh. 010 406 6200 (ark. klo 10–15)
[email protected]

Osoitteenmuutos

Henkilöstön yhteystiedot

Yhdistyspalvelut

BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä. BirdLife Suomi on osa BirdLife International -järjestöä, joka on maailman suurin ympäristöjärjestöjen verkosto.

cropped-birdlife_logo_square.png

2.0