Urheilu

Huuhkajien kesän EM-karsintaottelu liki loppuunmyyty

Kuvituskuva.

Arkistokuva

Jalkapallon EM–karsinnan kahdesta ensimmäisestä vierasottelustaan kolme pistettä napannut miesten A-maajoukkue pelaa seuraavan karsintaottelunsa kotiyleisön edessä. Ratinan stadionilla Tampereella vierailee kesäkuun alussa Bosnia–Hertsegovina.

Kiinnostus kesäkuun 8. päivä pelattavaan otteluun on ollut todella runsasta EM-karsinta-avauksen jälkeen ja pääsylippuja otteluun on myynnissä enää rajallisesti.

Vielä lippuja on kuitenkin saatavilla ja niitä tulee vapautumaan myyntiin jonkin verran lisää vielä kevään edetessä, Palloliitto kertoi tiedotteessa.

Myös syyskuussa pelattavien Italia- ja Kreikka-otteluiden osalta lipunmyynti on vilkastunut voimakkaasti ja erityisesti Italia-ottelun osalta jotkin katsomonosat Ratinan stadionilla alkavat jo täyttyä. Huuhkajat kohtaa Kreikan Tampereella 5.9. ja Italian niin ikään Tampereella kolme päivää myöhemmin 8.9.

Kaikkia EM-karsintaotteluita koskien Palloliitto ei avaa myyntiin kaikkia katsomopaikkoja yhtä aikaa.

Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n sääntöjen mukaan Palloliiton on varattava vähintään useita satoja pääsylippuja käsittäviä kiintiöitä pääsylipuista muun muassa UEFA:n ja vastustajamaan liiton käyttöön ja näistä saattaa vapautua pääsylippuja myyntiin vielä 2–3 viikkoa ennen kutakin ottelua. 

Pääsylippujen myynnin aloittamiseen tiettyjen katsomonosien osalta saattavat vaikuttaa myös viranomaismääräykset.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat