ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης

Πολάκης: Δεν ηχογράφησα τον Στουρνάρα

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τονίζει πως είναι αληθές το δημοσίευμα που αποκάλυψε το περιεχόμενο του διαλόγου του με τον διοικητή της ΤτΕ, ωστόσο συμπληρώνει πως "είναι απολύτως ψευδές ότι κατέγραψα τη συνομιλία μας".

Tα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς

Στροφή της ΝΔ στην καθημερινότητα με κόκκινα δάνεια- υγεία και υψηλοί τόνοι για Πολάκη

Ο Μητσοτάκης το Σάββατο παρουσιάζει το γαλάζιο πρόγραμμα για την υγεία και χθες ζήτησε από την Ένωση Τραπεζών μέτρα για τους συνεπείς δανειολήπτες. Ταυτόχρονα το Μοσχάτο έχει στο στόχαστρο τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας

Το ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο.
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-ΠΙΝΑΚΕΣ

Ευρωεκλογές: Πρώτη εκτίμηση - 9 έδρες η ΝΔ, 6 ο ΣΥΡΙΖΑ - Ανεβαίνουν οι ακροδεξιοί

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημοσιοποίησε την πρώτη του προβολή για την κατανομή των εδρών της επόμενης (9ης) νομοθετικής περιόδου, συγκεντρώνοντας εθνικές δημοσκοπήσεις. Σε άνοδο τα συντηρητικά κόμματα, πιο κατακερματισμένη από ποτέ η Ευρωβουλή. Πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα για τη χώρα μας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα κεντρικά της Folli Follie

Folli Follie: Ο κικεώνας των ασφαλιστικών μέτρων και η προσπάθεια εξυγίανσης

Χωρίς τέλος είναι οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατά του άλλοτε κραταιού Ομίλου για το «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων του. Η βίλα στις Σπέτσες, τα Άττικα και το ελικόπτερο φαίνεται να κινητοποίησαν επενδυτές και μικροομολογιούχους σε σειρά νομικών ενεργειών

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Το "συγνώμη' του Αντιπεριφερειάρχη για τον χαμό της οικογένειας
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Το "συγνώμη' του Αντιπεριφερειάρχη για τον χαμό της οικογένειας

Για "θύματα" λαθών και παραλείψεων κάνει λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Ηρακλείου και καλεί κράτος και φορείς "να αναλογιστούν την ατομική αλλά και συλλογική ευθύνη". Σήμερα οι κηδείες των θυμάτων της τραγωδίας.

ΚΟΣΜΟΣ

O Σελαχατίν Ντεμιρτάς

Δραματική έκκληση Ντεμιρτάς στην Ευρώπη: "Οι απεργοί πείνας βρίσκονται στο όριο του θανάτου"

Ο Σελαχαντίν Ντεμιρτάς απέστειλε επιστολή στους ευρωπαϊκούς θεσμούς με την οποία γνωστοποιεί ότι η κατάσταση των απεργών πείνας στην Τουρκία έχει φτάσει σε οριακά επίπεδα.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

CELEBRITIES

Μπουρανί: Η σέξι Βασίλισσα του Καρναβαλιού στον Τύρναβο

Μπουρανί: Η σέξι Βασίλισσα του Καρναβαλιού στον Τύρναβο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για έναν θεσμό που βγάζει τους πολίτες του Τυρνάβου στους δρόμους με αποκορύφωμα την μεγάλη παρέλαση των αρμάτων και των χιλιάδων καρναβαλιστών την Κυριακή της Τυροφάγου και της φαλλοκρατίας την Καθαρά Δευτέρα.

VIRAL