Premium
Dansk Hydro er fortsat lagt ned, efter hackerangreb i sidste uge. Men produktionen er oppe igen. "Vi løber rundt med USB-sticks fra computer til computer for at flytte informationer rundt i forsyningskæden. Det gør det selvfølgelig tungt at skulle gøre manuelt, men vi producerer," fortæller direktør Ole Thisted. Se hans beretning om nedbruddet.
26. marts 2019 kl. 15.22 | læs »
Annonce:

Premium
Hewlett-Packards danske forretning har tabt næsten 100 millioner kroner på et år, selvom omsætningen er steget. Samtidigt er næsten en femtedel af virksomhedens medarbejdere forsvundet. Alligevel ønsker selskabets danske landechef ikke at kommentere udviklingen, da Computerworld fangede ham.
26. marts 2019 kl. 13.20 | læs »DI er bekymret over det bødeniveau, som Datatilsynet lægger med et krav om betaling af 1,2 millioner kroner til Taxa 4x35.
26. marts 2019 kl. 12.39 | læs »Premium
HPE's danske forretning kommer ud med underskud på næsten 21 millioner kroner i 2018. Det svarer til et fald på næsten 100 millioner kroner på et år. Medarbejderstaben er blevet mere end halveret i de seneste fem år.
26. marts 2019 kl. 12.17 | læs »En ny avanceret funktion til Apple Watch kan meget snart blive udrullet til brugere i Danmark, skriver et amerikansk medie.
26. marts 2019 kl. 11.40 | læs »Premium
"Hvis du kan skabe helte hos dine kunder og skabe helte internt, så medarbejderne får lov til at gøre en forskel, så bliver det hele mere tilfredsstillende for os alle sammen."
26. marts 2019 kl. 11.03 | læs »Podcast: The Digital Edge: Kom bankerne for langt foran kunderne med digitale løsninger? Og hvorfor kan gode tider være gift for digitaliseringen? Få svarene fra Spar Nords direktør for innovation, Ole Madsen, i en ny interviewserie om virksomheder midt i digitaliseringen.
26. marts 2019 kl. 10.30 | læs »1
I 2025 skal alle danskere have adgang til en bredbåndsforbindelse på mindst en gigabit. Kravet kommer fra Dansk Energi og er rettet til landets næste regering. I dag har næsten tre ud af fire danskere adgang til en internetforbindelse af den størrelse.
26. marts 2019 kl. 10.16 | læs »Premium
Interview: Der er sket en markant forbedring af den måde, staten styrer it-projekter på, og det er sket på bare få år. På nogle områder er staten nu på niveau med best practice i det private. Det mener den drevne ekspert i store it-projekter Lars Mathiesen, tidligere top-CIO og nuværende medlem af både Statens It-råd og Københavns Kommunes It-råd.
26. marts 2019 kl. 10.00 | læs »Nu kommer Computerworld Image, hvor du kommer bag marketingshypen: Computerworld har spurgt mere end 800 danske kunder og brugere om deres holdninger til navngivne it-firmaer. I denne uge kan du læse resultaterne her på siden.
26. marts 2019 kl. 09.00 | læs »1
Mandag aften kunne Apple præsentere en ny spiltjeneste, der for en månedlig betaling giver dig adgang til et Netflix for spil. I første omgang kommer tjenesten med 100 spritnye spil.
26. marts 2019 kl. 08.33 | læs »Hackere lykkedes sidste år med at overtage Asus' opdateringssystem og installere en bagdør i nye softwareopdateringer. Nu estimere Kaspersky Lab, at over en millioner brugere kan være blevet ramt.
26. marts 2019 kl. 07.59 | læs »


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Optimer din forretning med Microsofts splinternye Dynamics 365 Business Central

Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer indeholder med blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central enorme muligheder for at høste værdi af virksomhedens komplekse it-miljø ved øget indsigt, optimering af processer og drift og automatisering. Kom og hør hvordan du høster størst værdi med Microsoft nye, sammenhængende administrations-system ved at optimerer virksomheden mange steder.

28. marts 2019 | Læs mere

Premium
Dansk Hydro-direktør efter hacker-angreb: "Vi løber rundt med USB-sticks fra computer til computer for at flytte informationer rundt i forsyningskæden"
Dansk Hydro er fortsat lagt ned, efter hackerangreb i sidste uge. Men produktionen er oppe igen. "Vi løber rundt med USB-sticks fra computer til computer for at flytte informationer rundt i forsyningskæden. Det gør det selvfølgelig tungt at skulle gøre manuelt, men vi producerer," fortæller direktør Ole Thisted. Se hans beretning om nedbruddet.
CIO
Kæmpe it-image-undersøgelse blandt danske it-kunder og it-brugere: Computerworld har spurgt om holdningen til 50 it-selskaber – resultaterne får du i denne uge
Nu kommer Computerworld Image, hvor du kommer bag marketingshypen: Computerworld har spurgt mere end 800 danske kunder og brugere om deres holdninger til navngivne it-firmaer. I denne uge kan du læse resultaterne her på siden.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.